Politika

Život v politike


Tlač a reportéri v pätách vám môžu byť veľmi nepríjemní. To zažijete, ak vstúpite do politického života. Chceli by ste byť neustále v novinách ako hlavná téma dňa? Určite nie. Takýmto situáciám sa viete veľmi dobre vyhnúť. Ako na to? Chcete byť aj slávny ale aj viesť šťastný život? To sa bohužial nedá. Musíte si vybrať. Ak si vyberiete slávny život, určite ten politický za to stojí. Politici zarábajú veľa financií. Tieto peniaze investujú do rôznych fondov alebo aj do kúpu svojich nových veľkolepých nehnuteľností. Muži politici radi investujú do kúpy luxusného nového automobilu. Takto si žijú slávni ľudia. Túžite po sláve, no radi by ste viedli aj normálny život?

tlač

Politika vás možno uvedie do takého stavu, z ktorého by ste chceli ujsť. Je to vtedy, ak už tlače a médií máte nad hlavu a neviete s tým žiť. Mnoho politikov odchádza z politiky dobrovoľne. Niektorí sa utiahnu, aby mohli viesť spokojný a normálny život so svojou manželkou a deťmi. Avšak ani tu sledovanie nekončí. Život nebudete mať nikdy taký, aký ste mali predtým. Ak sa nechcete vzdať slávy, môžete ju mať. Rátajte však s tým, že súkromia nebudete mať veľa.

reportérka

Súkromia nezažijete veľa. Tlač ovplyvní život aj vašich blízkych. Budete o sebe čítať v novinách alebo sa budete vidieť v správach. Túžite po tom? Toto myslíte, že je skutočná sláva? Určite nie. Radšej by ste mali myslieť na to, ako sa stanete úspešným politikom, ktorý si vie udržať odstup od médií alebo od iných telekomunikačných mediálnych zdrojov. Spravíte dobre, ak svoju rodinu budete pred tým chrániť. O politikoch sa píše stále. Budete pozývaný do rôznych politických diskusií, kde budete vyjadrovať svoj názor za celú vašu politickú  stranu, ktorou ste súčasťou. Musíte vyjadrovať to, čo naozaj urobíte pre iných ľudí. Len tak sa dočkáte podpory ľudí, ktorú očakávate.